Hoofdklasse B

8 december 2018 14:30

J.S. Boringa

Opstelling DUNO D 1

Na vier nederlagen op rij in uitwedstrijden was het gelijkspel voor de ploeg uit Doorwerth een verdienstelijk resultaat.
Zeker gezien de personele problemen. ,,We hadden weer een waslijst aan blessures”, somberde trainer Lodewijk de Kruif. ,,
Daarom hebben we op het laatste moment nog Bruno Groot Bruinderink uit het vierde elftal laten invliegen.”
De Kruif, die Civard Sprockel vroeg in de wedstrijd ook al geblesseerd zag afhaken, vond dat zijn ploeg goed begon.
,,Onze organisatie stond goed. We hadden ons ook ingesteld op hun speelwijze. We waren dominant zonder veel kansen te creëren.”
Toch kwam SDC Putten op slag van rust op 1-0 door Wilbert Thomassen.
De Kruif ruilde in de rust Shapoul Ali en Roy Talsma van positie en zag dat die omzetting effect had.
De goed ingevallen Kevin Sissing zorgde halverwege de tweede helft voor de verdiende gelijkmaker: 1-1.
De Kruif kon leven met dat resultaat. ,,Maar er had meer ingezeten.”