Hoofdklasse B

3 november 2018 14:30

S. Veekamp

Opstelling DUNO D 1

AZSV heeft de negatieve spiraal weten te doorbreken door DUNO Doorwerth met 2-1 te verslaan. De Aaltenaren kwamen goed uit de startblokken en kregen kansjes door Joost Rasing en Robbin Thuss, maar na ruim een kwartier strafte DUNO een foute pass aan AZSV-zijde af. Christian Gandu scoorde in twee keer de 1-0. De roodwitten bleven hard werken en hopen op een beter resultaat. De technisch vaardige ploeg van trainer Lodewijk de Kruif kreeg kansen door Christian Gandu en de invallers Anass Aamri en Ahmed Lak, maar doelman Matthijs Ebbers stond zijn mannetje. Via een prachtig schot van Sjoerd te Boekhorst kwam AZSV langszij en sloot daarmee een doelpuntloze periode van 550 minuten af. In blessuretijd redde Matthijs Ebbers fraai bij een schot van Joey Godée en in de laatste seconden van de wedstrijd schoot Erwin Nieuwboer, na een goede pass van Rens Heusinkveld, AZSV naar de winst.